Bullet Park
Cheever, John

Cheever, John. [Translated by Golüke, Guido]. Bullet Park. (Original Title: Bullet Park). Amsterdam: De Arbeiderspers, 1967. Printed by Tulp, Zwolle. 209 pages. Volumes: 1 volume. First Dutch Language Edition. 12,5 cm. x 20 cm.
Condition: Fine. Softcover. Sewn Softcover.

SUMMARY:
Bullet Park is de naam van een typisch Amerikaanse slaapstad waar zich het eerste deel van de roman afspeelt. Elliot Nailles, zijn vrouw Nellie en hun zoon Tony leiden er hun leven als schijnbaar gelukkig gezin in een mooi huis met elk weekend een party. Het tweede deel beschrijft de levensloop van Paul Hammer die een alles behalve ‘gesettled’ leven leidt en daar geestelijk aan tenonder gaat. In deel drie brengt het lot Hammer en Nailles samen. Hammer ziet in Tony het offer dat gebracht moet worden om zijn zielerust te hervinden. Boeiend beeld van het Amerika van vandaag. Vergelijkbaar met het beste werk van Updike.

9,00

In stock

General

Full TitleBullet Park
Original TitleBullet Park
LanguageDutch
Original LanguageEnglish

Creators

AuthorsCheever, John
TranslatorsGolüke, Guido

Imprint

PublisherDe Arbeiderspers
Publishing PlaceAmsterdam
PrinterTulp
Printing PlaceZwolle
Release Year1967

Description

H x L x W12.5 x 0 x 20 cm
Pages209
Volumes1 volume
Cover FormatSoftcover
BindingSewn Softcover
ConditionFine

Editorial

EditionFirst Dutch Language Edition

Info

SummaryBullet Park is de naam van een typisch Amerikaanse slaapstad waar zich het eerste deel van de roman afspeelt. Elliot Nailles, zijn vrouw Nellie en hun zoon Tony leiden er hun leven als schijnbaar gelukkig gezin in een mooi huis met elk weekend een party. Het tweede deel beschrijft de levensloop van Paul Hammer die een alles behalve 'gesettled' leven leidt en daar geestelijk aan tenonder gaat. In deel drie brengt het lot Hammer en Nailles samen. Hammer ziet in Tony het offer dat gebracht moet worden om zijn zielerust te hervinden. Boeiend beeld van het Amerika van vandaag. Vergelijkbaar met het beste werk van Updike

Identifiers

SKUSKU-2709
ISBN 109029512571
ISBN 139789029512572