Bliksem in de mist
Farinetti, Gianni

Farinetti, Gianni. [Translated by van der Pluijm, Els]. Bliksem in de mist. (Original Title: Lampi nella nebbia). Amsterdam / Antwerpen: De Arbeiderspers, 2003. 197 pages. Volumes: 1 volume. First Edition. 13,5 cm. x 21,5 cm.
Condition: Fine. Softcover. Perfect binding.

SUMMARY:
In Turijn is de puissant rijke Eugenio gestorven. Heel de beau monde verzamelt zich in het elegante hart van de stad om de man te begraven. En om elkaar te begluren en te bekritiseren. Iedereen is er, behalve Bianca, Eugenio’s nichtje dat hij als zijn dochter heeft opgevoed. Heel vreemd. Ook haar man, de kunsthandelaar Laurent, weet niet waar ze is. De personages in dit boek koesteren dromen die gaandeweg een heel eigen leven gaan leiden. Droom en werkelijkheid gaan zozeer door elkaar lopen dat er een dodelijk mengsel ontstaat. ‘Bliksem in de mist’ speelt tegen de achtergrond van een nevelig en kil maar nog altijd beeldschoon Turijn en van Parijs, het omineuze decor voor de aanvang van deze roman. Een nieuwe, onvervalste societythriller van Gianni Farinetti..

9,50

In stock

General

Full TitleBliksem in de mist
Original TitleLampi nella nebbia
LanguageDutch
Original LanguageItalian

Creators

AuthorsFarinetti, Gianni
Translatorsvan der Pluijm, Els

Imprint

PublisherDe Arbeiderspers
Publishing PlaceAmsterdam / Antwerpen
Release Year2003

Description

H x L x W13.5 x 0 x 21.5 cm
Pages197
Volumes1 volume
Cover FormatSoftcover
BindingPerfect binding
ConditionFine

Editorial

EditionFirst Edition

Info

SummaryIn Turijn is de puissant rijke Eugenio gestorven. Heel de beau monde verzamelt zich in het elegante hart van de stad om de man te begraven. En om elkaar te begluren en te bekritiseren. Iedereen is er, behalve Bianca, Eugenio's nichtje dat hij als zijn dochter heeft opgevoed. Heel vreemd. Ook haar man, de kunsthandelaar Laurent, weet niet waar ze is. De personages in dit boek koesteren dromen die gaandeweg een heel eigen leven gaan leiden. Droom en werkelijkheid gaan zozeer door elkaar lopen dat er een dodelijk mengsel ontstaat. 'Bliksem in de mist' speelt tegen de achtergrond van een nevelig en kil maar nog altijd beeldschoon Turijn en van Parijs, het omineuze decor voor de aanvang van deze roman. Een nieuwe, onvervalste societythriller van Gianni Farinetti.

Identifiers

SKUSKU-2707
ISBN 109029515570
ISBN 139789029515573