Bij Lady Molly
Powell, Anthony

Powell, Anthony. [Translated by Verheydt, J.]. Bij Lady Molly. Een dans op de muziek des tijds. (Original Title: At lady Molly’s: a novel). Den Haag: Agathon, 1988. 240 pages. Volumes: 1 volume. First Dutch Language Edition. 12,5 cm. x 20 cm.
Condition: Fine. Softcover. Perfect binding.

SUMMARY:
Vierde deel van ‘Een dans op de muziek van de Tijd’, waarin Nicholas ca. dertig is. Nog steeds ongetrouwd, werkzaam als scriptwriter ontmoet hij oude en nieuwe vrienden op ontvangsten en etentjes, de ambiance van dit boek. Widmerpool heeft zich verloofd met Mildred, tweemaal weduwe, nogal wat ouder, zuster van mw. Conyers, wier man haarfijn uitlegt waarom die verloving misloopt. Weer kleurrijke figuren, als Quigginx, de beroepsklaploper, en Errigde, het beroepsslachtoffer. Aan het eind van dit deel is Nicholas verloofd met Isobel Tolland, de beste van vijf zusters. De vertaling is goed. Eerder verschenen: ‘Een kwestie van opvoeding’, ‘Een kopersmarkt’ en ‘De wisselhandel’.

8,00

In stock

General

Full TitleBij Lady Molly
Sub-titleEen dans op de muziek des tijds
Original TitleAt lady Molly's: a novel
LanguageDutch
Original LanguageEnglish

Creators

AuthorsPowell, Anthony
TranslatorsVerheydt, J.

Imprint

PublisherAgathon
Publishing PlaceDen Haag
Release Year1988

Description

H x L x W12.5 x 0 x 20 cm
Pages240
Volumes1 volume
Cover FormatSoftcover
BindingPerfect binding
ConditionFine

Editorial

EditionFirst Dutch Language Edition

Info

SummaryVierde deel van 'Een dans op de muziek van de Tijd', waarin Nicholas ca. dertig is. Nog steeds ongetrouwd, werkzaam als scriptwriter ontmoet hij oude en nieuwe vrienden op ontvangsten en etentjes, de ambiance van dit boek. Widmerpool heeft zich verloofd met Mildred, tweemaal weduwe, nogal wat ouder, zuster van mw. Conyers, wier man haarfijn uitlegt waarom die verloving misloopt. Weer kleurrijke figuren, als Quigginx, de beroepsklaploper, en Errigde, het beroepsslachtoffer. Aan het eind van dit deel is Nicholas verloofd met Isobel Tolland, de beste van vijf zusters. De vertaling is goed. Eerder verschenen: 'Een kwestie van opvoeding', 'Een kopersmarkt' en 'De wisselhandel'

Identifiers

SKUSKU-2777
ISBN 109026951558
ISBN 139789026951558