Bevind van zaken
Heeresma, Heere

Heeresma, Heere. Bevind van zaken. Amsterdam: Contact, 1971. 126 pages. Volumes: 1 volume. Sixth Edition. 12,6 cm. x 20,3 cm.
Condition: Fine. Softcover. Perfect binding.

SUMMARY:
Vijfentwintig jaar geleden debuteerde Heere Heeresma met een reeks korte verhalen. Sindsdien is Heeresma een bekend auteur geworden door zijn film- en tv-scenario’s en door zijn vlot geschreven romans, zoals “Geef die mok eens door, Jet” uit 1968 en “Waar het fruit valt valt het nergens” uit 1976. Ofschoon de novelles uit “Bevind van Zaken” zeker niet allemaal zo eenvoudig en gemakkelijk leesbaar zijn, herken je er al de kwaliteiten van de latere schrijver. De bizariteiten, de humor, het pessimisme vind je ook al in dit debuut. Naast beide bovenstaande romans is dit boekje een goede aanvulling van Heeresma’s oeuvre.

5,50

In stock

General

Full TitleBevind van zaken
LanguageDutch
Original LanguageDutch

Creators

AuthorsHeeresma, Heere

Imprint

PublisherContact
Publishing PlaceAmsterdam
Release Year1971

Description

H x L x W12.6 x 0 x 20.3 cm
Pages126
Volumes1 volume
Cover FormatSoftcover
BindingPerfect binding
ConditionFine

Editorial

EditionSixth Edition

Info

SummaryVijfentwintig jaar geleden debuteerde Heere Heeresma met een reeks korte verhalen. Sindsdien is Heeresma een bekend auteur geworden door zijn film- en tv-scenario's en door zijn vlot geschreven romans, zoals "Geef die mok eens door, Jet" uit 1968 en "Waar het fruit valt valt het nergens" uit 1976. Ofschoon de novelles uit "Bevind van Zaken" zeker niet allemaal zo eenvoudig en gemakkelijk leesbaar zijn, herken je er al de kwaliteiten van de latere schrijver. De bizariteiten, de humor, het pessimisme vind je ook al in dit debuut. Naast beide bovenstaande romans is dit boekje een goede aanvulling van Heeresma's oeuvre

Identifiers

SKUSKU-7884
ISBN 109025462111