Arfur, Het flipper-sterretje
Cohn, Nik

Cohn, Nik. Arfur, Het flipper-sterretje. (Original Title: Arfur, teenage pinball queen). Den Haag: Bert Bakker, 1974. 157 pages. Volumes: 1 volume. First Dutch Language Edition. 12,5 cm. x 20 cm.
Condition: Fine. Softcover. Perfect binding.

SUMMARY:
Toen Arfur 10 jaar was viel zij op de kermis door een lachspiegel en kwam terecht in een voor haar geheel nieuwe wereld. Een wereld van beroepsspelers, gangsters en kroegen; vol met flikkerend neonlicht in pretpaleizen en speelhallen, waar onafgebroken geduelleerd wordt aan de flippermachine en waar Arfur uitgroeit tot de ongekroonde flipperkoningin, die alleen nog de Geheimzinnige Flipperaar te vrezen heeft.
Arfur’s motto is:
Leef goed,
Denk goed,
Flipper goed..

5,00

In stock

General

Full TitleArfur, Het flipper-sterretje
Original TitleArfur, teenage pinball queen
LanguageDutch
Original LanguageEnglish

Creators

AuthorsCohn, Nik

Imprint

PublisherBert Bakker
Publishing PlaceDen Haag
Release Year1974

Description

H x L x W12.5 x 0 x 20 cm
Pages157
Volumes1 volume
Cover FormatSoftcover
BindingPerfect binding
ConditionFine

Editorial

EditionFirst Dutch Language Edition

Info

SummaryToen Arfur 10 jaar was viel zij op de kermis door een lachspiegel en kwam terecht in een voor haar geheel nieuwe wereld. Een wereld van beroepsspelers, gangsters en kroegen; vol met flikkerend neonlicht in pretpaleizen en speelhallen, waar onafgebroken geduelleerd wordt aan de flippermachine en waar Arfur uitgroeit tot de ongekroonde flipperkoningin, die alleen nog de Geheimzinnige Flipperaar te vrezen heeft. Arfur's motto is: Leef goed, Denk goed, Flipper goed.

Identifiers

SKUSKU-4069
ISBN 109060192923