Amazone met het blauwe voorhoofd
Van Paemel, Monika

Van Paemel, Monika. Amazone met het blauwe voorhoofd. ‘s-Gravenhage: Nijgh & Van Ditmar, 1979. 118 pages. Volumes: 1 of 1 volume. Third Edition. 13 cm. x 20 cm..
Condition: Fine. Softcover.

SUMMARY:
In een reeks van beelden, afwisselend in de tijd, in de herhaling: het kind, het meisje, de vrouw, het kind weer, de vrouw, het meisje, komt uit een overstroming van gevoelens, in talloze zinnen, die als aforismen uit het geheel gelicht kunnen worden, de ik-figuur naar voren, geslingerd tussen haar onblusbare drang naar vrijheid en de weemoed van de herinnering aan landelijke jeugdjaren. Een liefdesverhaal waarin de man, de mannen, nauwelijks gestalte krijgen, hun afwezigheid het verlangen oproept en de bitterheid van onvervulbare liefde. Een prachtig boek voor degene, die met grote aandacht wil lezen.

9,50

In stock

General

Full TitleAmazone met het blauwe voorhoofd
LanguageDutch
Original LanguageDutch

Creators

AuthorsVan Paemel, Monika

Imprint

PublisherNijgh & Van Ditmar
Publishing Place's-Gravenhage
Release Year1979

Description

H x L x W13 x 0 x 20 cm
Pages118
Volumes1 of 1 volume
Cover FormatSoftcover
BindingPerfect binding
ConditionFine

Editorial

EditionThird Edition

Info

SummaryIn een reeks van beelden, afwisselend in de tijd, in de herhaling: het kind, het meisje, de vrouw, het kind weer, de vrouw, het meisje, komt uit een overstroming van gevoelens, in talloze zinnen, die als aforismen uit het geheel gelicht kunnen worden, de ik-figuur naar voren, geslingerd tussen haar onblusbare drang naar vrijheid en de weemoed van de herinnering aan landelijke jeugdjaren. Een liefdesverhaal waarin de man, de mannen, nauwelijks gestalte krijgen, hun afwezigheid het verlangen oproept en de bitterheid van onvervulbare liefde. Een prachtig boek voor degene, die met grote aandacht wil lezen

Identifiers

SKUSKU-2084
ISBN 109023654501