Altijd op nieuw
Roelants, Maurice

Roelants, Maurice. [Illustrated by Degouy, Nelly]. Altijd op nieuw. Gent: Snoeck Ducaju En Zoon, 1943. Printed by Van Melle, Gent. 104 pages. Volumes: 1 of 1 volume. Series: Kunstsnoeckjes-reeks. First Edition. Kunstsnoeckjes-reeks VI. 14 cm. x 20 cm..
Condition: Fine. Hardcover with Dust Jacket.

SUMMARY:
In volle oorlogstijd door de Gentse uitgeverij Snoeck-Ducaju en Zoon uitgebrachte “kunstsnoeckjesreeks”, met eerste uitgaven van werk van bekende Vlaamse auteurs.
Zeker als men rekening houdt met de problemen van communicatie en papierschaarste in die tijd, waren dit merkwaardige, bijzonder verzorgde boekjes die bovendien met fraaie illustraties waren “opgeluisterd”.

Colophon: Dees Blauw Snoeckje nummer 6 van de reeks, werd naar een typografisch ontwerp van de Nationale Hoogere School voor Bouwkunst en Sierkunsten te Brussel door de firma van Melle te Gent gezet, op de persen van Snoeck-Ducaju en Zoon te Gent gedrukt, en met teekeningen opgeluisterd door Nelly Degouy.

25,00

In stock

General

Full TitleAltijd op nieuw
SeriesKunstsnoeckjes-reeks
LanguageDutch
Original LanguageDutch

Creators

AuthorsRoelants, Maurice
IllustratorsDegouy, Nelly

Imprint

PublisherSnoeck Ducaju En Zoon
Publishing PlaceGent
PrinterVan Melle
Printing PlaceGent
Release Year1943

Description

H x L x W14 x 0 x 20 cm
Pages104
Volumes1 of 1 volume
Cover FormatHardcover with Dust Jacket
ConditionFine

Editorial

EditionFirst Edition
CommentsKunstsnoeckjes-reeks VI

Info

SummaryIn volle oorlogstijd door de Gentse uitgeverij Snoeck-Ducaju en Zoon uitgebrachte “kunstsnoeckjesreeks”, met eerste uitgaven van werk van bekende Vlaamse auteurs.
Zeker als men rekening houdt met de problemen van communicatie en papierschaarste in die tijd, waren dit merkwaardige, bijzonder verzorgde boekjes die bovendien met fraaie illustraties waren “opgeluisterd”. Colophon: Dees Blauw Snoeckje nummer 6 van de reeks, werd naar een typografisch ontwerp van de Nationale Hoogere School voor Bouwkunst en Sierkunsten te Brussel door de firma van Melle te Gent gezet, op de persen van Snoeck-Ducaju en Zoon te Gent gedrukt, en met teekeningen opgeluisterd door Nelly Degouy

Identifiers

SKUSKU-3137