Als in een zwijgend laken
Gisekin, Jo

Gisekin, Jo. Als in een zwijgend laken. Gedichten over liefde. Tielt / Weesp: Lannoo, [publishing date unknown]. 43 pages. Volumes: 1 volume. Series: De golfbreker. Second Edition. 14 cm. x 22,5 cm.
Condition: Fine. Softcover. Sewn Softcover.

SUMMARY:
Deze gedichtenbundel gaat over de liefde tussen een man en een vrouw; de relatie tussen deze twee mensen wordt vanuit verschillende gezichtspunten uitgediept. De poezie van Gisekin bezit een voor goede poezie noodzakelijke gevoeligheid, haar gedichten ademen een liefdevolle wereld uit, die, samen met andere faktoren haar werk de moeite van het lezen waard maakt. Wat zuiverheid en structuur betreft is deze poezie niet opzienbarend, maar daar staat tegenover dat veel regels muzikaal aandoen en daardoor een bepaald binnenritme aan de gedichten geven.

7,50

In stock

General

Full TitleAls in een zwijgend laken
Sub-titleGedichten over liefde
SeriesDe golfbreker
LanguageDutch
Original LanguageDutch

Creators

AuthorsGisekin, Jo

Imprint

PublisherLannoo
Publishing PlaceTielt / Weesp

Description

H x L x W14 x 0 x 22.5 cm
Pages43
Volumes1 volume
Cover FormatSoftcover
BindingSewn Softcover
ConditionFine

Editorial

EditionSecond Edition

Info

SummaryDeze gedichtenbundel gaat over de liefde tussen een man en een vrouw; de relatie tussen deze twee mensen wordt vanuit verschillende gezichtspunten uitgediept. De poezie van Gisekin bezit een voor goede poezie noodzakelijke gevoeligheid, haar gedichten ademen een liefdevolle wereld uit, die, samen met andere faktoren haar werk de moeite van het lezen waard maakt. Wat zuiverheid en structuur betreft is deze poezie niet opzienbarend, maar daar staat tegenover dat veel regels muzikaal aandoen en daardoor een bepaald binnenritme aan de gedichten geven

Identifiers

SKUSKU-0442
ISBN 109020911910
ISBN 139789020911916